Для кулінарів, хто іноді цікавиться випічкою, але не терпить кашлат в кухні вдома!

This is the place to discuss writing in general. Anything from grammar rules to wat makes for good writing.
Post Reply
AlieMoW

Для кулінарів, хто іноді цікавиться випічкою, але не терпить кашлат в кухні вдома!

Post by AlieMoW »

Я просто не можу не розказати кулінарною драмою, що пригодилася з мене того самого тижня, і це було.... Моя мала попросила, аби як мама спекла дещо особливе з нагоди її свята. Я, звісно ж, безумовно, почала переглядати ідею серед інтернеті і.... Втратила цілих одну з половиною години, і це ще щастя!, блукаючи від блогу у бік черговий кулінарний портал! Перші рецепти були надто для професіоналів, інші варіанти - зі справжніми екзотичними продуктами, ще кілька - із масою відволікаючих елементів. А згодом раптово я пригадала про існування сей чудовий портал й менш ніж за п’ять хвилинок знайшла - той самий вибір! Ця знахідка був настільки так зрозумілим, що в результаті навіть моя ще дуже молода доця змогла молодій допомогти. В результаті наш тандем зробили ніби з журналу торт, який перетворився на справжнім прикрасою свята. Зараз кожна мої тепер зацікавлені сусідки обсіли мене з розпитуваннями: "В якому місці я вишукала такий чудовий рецепт?"
opadalli.icu
Post Reply